Cennet Türkiyemiz, Her yerini gezmek görmek ne güzel olurdu.

Siteleri sizlere tanıtmak biraz meşakkatli bir iş. Çünkü internet alemi çok derin, bu alemde belki saklı kalmış, belkide sizin gözünüzden kaçmış sitelere ağırlık vermek istiyorum.

Bundan dolayıda düşünüyorum acaba hangi siteyi sizlerin huzuruna getirsem diye.

 

Ben gezmeyi çok severim, yakın uzak farketmez benim için.

İmkan dahilinde bir seyehat varsa kaçırmamaya çalışırım. Bazen gezi değil vazifeli olarak bir yere gidilse ben yine gitmekten kaçınmam.

Sizlere Cennet Türkiye‘yi tanıtmak istiyorum şimdi.- www.cennetturkiye.org Cennet Türkiye, Edirneden Hakkariye kadar hemen hemen tüm Türkiye Güzelliklerini bulabileceğiniz bir site. Siteye girdiğiniz anda yazıların kolayca okunabildiği bir arayüzle karşılıyor bizi Cennet Türkiye, oldukça kullanışlı bir şekilde hazırlanmış sağ taraftaki menü, sizlerin istediğine en kolay şekilde ulaşması için ideal. Aktiviteler, Türkiye bölegeleri, il il Türkiye, Osmanlı başkentleri, oteller, tanıtım filmleri, tarihi ve turistik mekanlar, Tavsiyeler, ve Türkiye’de Turizm kategorileriyle siteye bir girdinizmi kolay kolay çıkamayacaksınız. Yine bu menüden sitede yazıların en çok okunanlarını bulabilirsiniz, belki bu gezileriniz için sizlere bilgi verebilir 😉 En güzel özelliği ise sizin de site içeriğine bir şeyler ekleyebilmeniz. Sizlerde sitedeki yazılar konusunda kendi bilgileriniz, yorumlarınızı ekleyebilir ve sizden sonrakiler için bir ışık yakmış olabilirsiniz. Zaten yazılara girdiğinizde diğer kullanıcılar tarafından yapılan yorumları okuyacaksınız. Beğendiğiniz yazılara yorum yapabileceğiniz gibi u yazıları arkadaşlarınızla paylaşmak için her yazının bitimindeki “Bu Yazıyı Paylaşın” linki sizlere yardımcı olacaktır.

Ekelenen son yazıları ve son yorumları sitenin alt kısmında görebilirsiniz. Daha fazla sözü uzatmak istemiyorum ve sizleri Cennet Türkiye ile baş başa bırakıyorum. He unutmadan, yönetici siteye banner kodaları eklemiş ve eğer sitemizi beğendiyseniz sitenize bannerimizi yerleştirebilirsiniz demiş.

Ben siteyi beğendim, sizlerinde beğeneceğini düşündüm ve tanıttım. Son olarak birde banner koyarak sizleri Cennet Türkiye sitesine yönlendiriyorum…