Güzel Sözler Sitesi – enguzelsozler.com

Sitemde daha faydalı yazılar paylaşmak için düşünce içindeydim. Kategori olarak yeni ne yapabilirim diye düşünürken web sitesi tanıtımı – incelemesi yapabilirim diye bir fikir geldi aklıma. Bir tek web sitesi değil, elektronik cihazlar araçlar vs bir sürü şeyin incelemeleri olabilir aslında. İlk olarak web sitesi incelesi dedik ve bakındım hangi siteyi anlatsam diye düşünürken sık kullanılanlarımı açtım ve uzun zamandır bildiğim bir siteyle başlamak istedim. www.enguzelsozler.com www.enguzelsozler.com Bu siteyi sanırım arama motoru vasıtasıyla buldum. Malum doğum günü, bayram, seyran böle sözler mesajlar arıyoruz. İşte böyle zamanlar için ne arıyorsak kolayca ulaşabileceğimiz bir site engüzelsozler.com . Şimdi sitemize girelim ve bi ön tanıma yapalım, adres çubuğuna www.enguzelsozler.com yazıyoruz ve sitemiz açılıyor.

Bizi pembe ve turkuaz tonlarda oldukça dinlendirici bir sayfa karşılıyor. Sayfamızın üst kısmında bir menümüz var. Üst menüde Söz ekle – Hikaye ekle gibi linkler bulunuyor. Siteyi ziyaretçi olarak gezebiliriz ancak hikaye yada söz göndermek istiyorsak bunun için önce üst menüdeki “üye kayıt” linkine tıklamamız gerekiyor. Siteye üye olamnın daha bir çok faydasını yazımda deyineceğim. Biz birazdaha ziyaretçi olarak gezinelim, diyelimki bugün anneler günü ve annemize bir hediye aldık ve bu hediyenin yanına bir yazı iliştirmek istiyoruz. Hemen soldaki kategorilerden “Anneler Günü” kategorisine giriyoruz ve açılan sayfada son eklenenden ilk eklenene doğru sözleri karşımızda buluyoruz. Bazen sözlerin çokluğundan seçme sıkıntısı çektiğimiz oluyor 🙂 Ordan beğendiğimiz notu seçiyoruz ve annemizin hediyesine iliştiriyoruz. Annemizin gözlerindeki ışıltı bizi çok mutlu ediyor. Sitede daha bir çok kategori var bu kategorilerden bir kaçına girip sözlere baktıkça birde güzel hikayelerinde bu sitede bulunduğunu öğrenince artık diyoruzki Üye Olmalıyım!!! 🙂 Çünkü üye olsak acaba neler görcez neler. Şimdi efendim öyle çok uğraşımız olmadan üye kayita basıyoruz ve üye oluyoruz. Daha sonra herhangi bir kategoriye girersek eklenen sözlerden önce birkaç link var. İlk link sizinde bu kategoriye söz eklemenizi sağlayacak link, ikincisi o kategoriye abone olarak her hafta mail adresinize yeni eklenen sözlerin gelmesini sağlamak için, üçüncüsü ve dördüncüsü ise enguzelsozler.com u anasayfanız yapmak yada sık kullanılanlarınıza eklemeniz için. Sonra o kategorideki sözleri görüyorsunuz ve bu sözleriden herhangi beğendiğiniz mesajı direk olarak arkadaşınızın mail adresine gönderebilirsiniz. Şimdi tekrar ana sayfaya çıkalım; sol tarafta kategorilerimizi biliyoruz, onun sağında orta sütunda son eklenen yazıları görüyoruz, bu son yazıların altında en çok aranan kelimeleri görüyoruz.
belki bu kelimeler işimize yarayabilir. En sağ sütunda ise; en son eklenen 10 adet sözü, en çok tavsiye edilen 10 sözü ve rastgele 5 sözü görüyoruz. “en son eklenen sözler” ve “en çok tavsiye edilen sözler” başlıklarına tıklayarak son eklenen ve tavsiye edilen tüm sözlerin tümünü sırayla görebilirsiniz. Şimdi sizlerde bu siteden faydalanabilirsiniz, sizlerde sözleriniz iekleyebilirsiniz. Güzel hikayeler yazıyorsanız burada paylaşabilirsiniz.

  • Son olarak sitenin yöneticisine bir istek bir rica iletiyorum.
  • sitenin uygun bir kısmına hergün değişen “günün sözü” ve “günün hadisi” kısmı eklenebilir.