Hafta Sonu Gezisi, Buz Pateni Karting

Bir hafta sonu Arkadaşım Halil, Sevgili Sözlüsü Asya ve bendeniz biraz atraksiyon yapmak istedik yazılarımda daha önce anlattığım İzmit Olimpik Buz pateni pistine gitmek için anlaştık. Asya nın maviş isminde bir arabası var. Ama ona araba demicekmişiz. Bazen böyle şeyler oluyor ama ben bana insan diyen hiç kimseye kızmadım 🙂 Neyse efendim arkadaşlar geldiler beni aldılar ve koyulduk yola. Yaklaşık 1 saat 20 dakika yolumuz var. Ama acaba buz pisti açıkmı ? yani halk seansları varmı.

Ben telefonuma sarılıp irtibat kurdum. Telefona cevap veren yetkiliye “buz pisti ile görüşebilirmiyim” dedim 😀 komedi oldu bi an ama karşıdaki anlayışlı yetkili benim söyleyemediğim emelime ulaştırdı. Seansın olduğunu ancak öğleden sonra başladığını öğrendim. Biz sabahtan yola çıkmıştık haliyle şimdi ne yaparız düşüncesine daldık. İzmit Outlet Center a gitmeye karar verdik. Ben daha önce Outlete gitmemiştim merak da ediyodum. Oranın alışveriş merkezi gibi bir yer olduğunu düşünüyordum ki, bi sürü dükkanı olan bir mahalle gibi bir yermiş. Bir kafe ye oturup birazcık bişeyler atışrtırdık sonrasında da lafladık. vaktimizi doldurmuştuk artıl buz pistine gitme vaktimiz gelmişti. Halil yolda buzda kayarım ben ya kolaydır. Diyordu ama tedirginliği hissediliyordu. bu tedirginliği buzun üstüne adım atmasıyla çileye dönüştü 😀 ellerini yandaki bankodan hiç ayırmadı. Ayırdığı sayılı dakikalarda da ya beni yada sözlüsünü tutuyordu. güzel bir seans geçirdikten sonra Halil kısmen buza alışmış, Asya daha önceki paten kayma tecrübesiyle buzda rahat tavırlar sergilemişti. Buz pistinden çıkıp bu 45 dakika içinde ne kadar yorulduğumuzu anlamamız için arabamıza oturmamız yetiyordu.

İnsan yorgunluktan sorna bir yere oturunca acısı daha çok çıkıyor. Halil birde araba sürecekti, ama olsun o içerde pek yorulmadı zaten. yolda ikinci durak Maltepe Sahil de Karting e gitmeye karar verdik.Buzda aldığımız adrenalinden sonra karting le kendimizi iyice kaybettik :). Buzda ağrıyan baldırlarımız ve bacaklarımıza, Karting te bilek ve kollarımızı ekledik.

Tatlı birşeyler yemek istedik canım waffle istiyordu ve satan biyer varmı diye bakındık. neyseki Mado da bulduk ve içeri girdik, menüde henüz bir gün öncesinde öğrendiğim ve bi kağıda yazayımda arkadalara ısmarlarım dediğim Fondue tatlısını gördüm. Benim metim üzerine iki fondue birde waffle sipariş ettik. İki seçenekte birbirinden lezzetli tabiki. Ancak şunu belirtmeliyimki waffle ortaköyde yenir, birde fondue güzeldü ancak basit olmasına rağmen Kahve Dünyasındaki daha çok hoşuma gitmişti. Sonra evim terste kalmasına rağmen tıkalı trafikte beni evime getirdiler. Kendilerine teşekkür ederim. Arkadaşlarım tez zamanda tekrar gitmek üzre.